Wat we doen

initial image

Speciaal transport

Sommige vormen van transport vragen net wat meer aandacht dan andere. Bijvoorbeeld als het gaat om een nationaal transport waar echt haast bij is of om breekbare ladingen en/of schadegevoelige goederen.

Bij Driesen Transport & Logistiek draaien we onze hand hier niet voor om. Wij verzekeren u dat onze medewerkers altijd het belang van uw goederen vooropzetten. Van ontvangst en opslag tot aan vervoer naar, en leveringen op, de plaats van bestemming; alles heeft onze volle aandacht.

Wij beschikken bovendien over de vereiste capaciteiten en faciliteiten (zoals ons eigen wagenpark) om dit naar wens uit te voeren. Snel, betrouwbaar, veilig en voordelig. Daar staan wij voor. 

logistiek

Driesen Transport en Logistiek beschikt over eigen wagenpark en zorgt ervoor dat uw goederen zorgvuldig en snel geleverd worden. Van meubel tot pallettransport, alles is mogelijk.


Bij ons rijden onder andere 5 bakwagens, 4 trekkers met oplegger en een bestelbus voor de kleinere bezorgingen.

initial image
initial image

order tracking

Ook is het mogelijk om uw orders online te volgen en kunt u uw goederen tijdelijk opslaan in ons warehouse. Tevens kunt u gebruikmaken van eventuele aanvullende logistieke diensten, zoals voorraadbeheer, orderpicking en handling. Uw voorraad is 24 uur per dag in te zien via onze portal.

warehousing

In ons goed bereikbare pand in Vollenhove beschikken wij over een warehouse-oppervlak van ruim 4000 m2. Hier heeft u alle mogelijkheden

om uw meubelen en andere producten veilig op te slaan, zodat ze later op afroep geleverd kunnen worden.

Wij beheren uw goederen met zorg en ondertussen houdt u inzicht in de status van uw voorraad.


Specifieke wensen?
Laat het ons weten. Bij ons kunt u terecht voor voorraadbeheer, orderpicking, orderadministratie, meubelassemblage, herverpakken, etiketteren en retouren afhandelen.

Wij doen dit voor meerdere klanten en denken voortdurend met hen mee over verbeteringen en uitbreidingen van onze aanvullende diensten.

  

initial image